Velkommen til Hofmansgave
 
 
 
Hofmansgave idag

Godset Hofmansgave er idag en stor moderne agroindustriel virksomhed, som blandt andet dyrker hvede, byg, majs, spinatfrø, græsfrø samt juletræer og pyntegrønt. Videre produceres der mælk fra en højtydende malkebesætning. Staldene er højt automatiserede med blandt andet et antal malkerobotter og automatisk udluftning med rullegardiner. Endelig udlejes der et antal boliger og et større antal sommerhusgrunde ved Hasmark Strand. Der er for tiden ingen ledige boliger til udlejning.
 
Godset er beliggende i naturskønne omgivelser nær ved de lavvandede og naturmæssigt følsomme områder ved indsejlingen til Odense Fjord. Driften af godset sker derfor under stor hensyntagen til den enestående og følsomme natur. Videre lægges der stor vægt på at bevare den kulturarv, som et gods idag repræsenterer.
 
Der er offentlig adgang til parken med Skitsemuseum og Kartoffelmuseum. Der er ligeldes offentlig adgang til fods eller på cykel til den smukke og naturmæssigt interessante Enebærodde, som ligger lige vest for indsejlingen til Odense Fjord.

 
Ledige stillinger: klik her

 
Prisopgave om fremtidens planteproduktion i Danmark med de præmierede besvarelser, se under Forskning. I dette afsnit findes der ligeledes link til klima målestation på Hofmansgave samt omtale af forskningsprojektet med kontrolleret dræning.
 

 
Opdateret 18/08/2017
© Design-Line DanmarkLicensed by Stiftelsen Hofmansgave  V.5.5-14-249561 
Velkommen Om Hofmansgave Historisk  Idag  Produkter Besøg Om Haven  Kartoffelmuseet  Skitsesamling  Luftfoto via Krak  Luftfoto via Google  Forskning Sommerhuse Naturpleje  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark